POLÍTICA DE PRIVADESA

D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/99 de 13 de desembre de 1999 sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la legislació vigent, el lloc web www.manuguix.com respecta la protecció de dades personals i de contacte dels seus usuaris i els manté en la més estricta confidencialitat.

En concordança amb la normativa actualment vigent en matèria de protecció de dades (LOPD), així com en matèria de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSI-CE), l’usuari accepta que les dades aportades per mitjà d’aquesta pàgina web siguin incorporats a fitxers titularitat de www.manuguix.com, amb la finalitat de facilitar la prestació dels serveis sol·licitats i la previsible tramesa d’informació sobre ofertes, nous productes, serveis o altres motius pels quals aquest hagi de posar-se en contacte amb l’usuari/client.

Mitjançant l’ús, per part d’usuari, dels formularis de contacte i del correu electrònic facilitat en aquesta pàgina web, el client autoritza expressament a www.manuguix.com l’enviament de comunicacions comercials per correu ordinari i/o electrònic, així com el previsible contacte telefònic per oferir els serveis oferts. La informació rebuda serà utilitzada exclusivament per a propòsits inherents a cada servei i no serà comunicada a tercers. Així mateix, www.manuguix.com guardarà les dades de caràcter personal que hagi demanat i adoptarà les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzats.

Així mateix, us informem de la possibilitat d’exercitar el vostre dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de conformitat amb el que estableix la Llei 15/1999.